Dior 5 Colors Couture 689

Cod Produs: 3348901489980

Caracteristici:

În 1993, Dior a dezvăluit prima ediție catifelată a iconicei palete de fard de pleoape 5 Couleurs.

Pentru a-și celebra povestea de dragoste cu această textură, paleta 5 Couleurs Couture își îmbracă din nou mantia catifelată.

Carcasa sa moale și mată dezvăluie pudre voluptoase care îmbracă ochii în cel mai înalt machiaj couture.

Textura pudra fină și cremoasă a fardurilor de pleoape este infuzată pentru prima dată* cu extract de floarea de colț. Fiecare fard de pleoape incredibil de senzorial scaldă instantaneu pleoapa într-o culoare intensă, de lungă durată, cu o senzație fără machiaj.

Conceput de Peter Philips, director de creație și imagine pentru Dior Makeup, fiecare dintre cele 5 palete de ediție limitată Couleurs Couture prezintă farduri de pleoape cu finisaje catifelate, de la cele mai mate la cele mai satinate, în game de nuanțe orchestrate cu art.

Paletele de fard de pleoape introduc o nouă generație de culori, texturi și nuanțe. Definește-ți ochii cu o culoare elegantă de neegalat. Alege fardurile de sprancene, pudră sau cremă din magazinul Oyko.ro si creaza-ti un machiaj perfect. Branduri populare.

Alege Dior 5 Colors Couture 689 produs original. Cumpara la pretul de 326 RON! Recomandarea Oyko din gama Palete Farduri. Garantie Livrare 3-4 zile.

Specificatii:

Produse similare

loading