Dior Sauvage Eau de Toilette 300ml refill

Cod Produs: 3348901470353

Caracteristici:

Sauvage Eau de Toilette este disponibil acum in format reincarcabil.

Rezerva usor de utilizat, cu eco-design, permite acum reincarcarea flaconului de 100 ml sau de 30 ml de Sauvage Eau de Toilette dintr-un singur gest, fara sa se piarda nicio picatura de parfum.

Datorita sistemului sau inovator de auto-oprire, reumplerea inceteaza automat atunci cand flaconul este plin.

Datorita designului sau simplificat din aluminiu, rezerva Sauvage este reciclabila si permite reducerea impactului asupra mediului inconjurator, realizand o economie de 60% a consumului energetic, de 35% a consumului de apa si de 56% a emisiilor de gaze cu efect de sera*.

Sauvage Eau de Toilette Refill 300 ml - nu se utilizeaza singur. Compatibil numai cu flacoanele Sauvage Eau de Toilette 30 ml si 100 ml cu mentiunea „REINCARCABIL” („REFILLABLE") pe spate (Eau de Toilette 30 ml) sau pe partea de jos (Eau de Toilette 100 ml).

Notele de citrice din Sauvage Eau de Toilette sunt echilibrate de nobletea Ambroxanului, de rasina Elemi si de notele de Lemn care rotunjesc compozitia.

Datorita notelor sale atat de usor de recunoscut, Sauvage Eau de Toilette a devenit un adevarat parfum-semnatura, unic** in masculinitatea sa increzatoare. „Pentru a crea Sauvage, am folosit ca punct de plecare barbatul. O masculinitate puternica si inconfundabila. Asemeni imaginii unui barbat care transcende timpul si moda.” - François Demachy, parfumier-creator Dior Ingredientele de origine naturala, selectate extrem de riguros, sunt dozate generos. Notele de varf luminoase au prospetimea suculenta a Bergamotei din Reggio Calabria.

Ambroxanul dezlantuie note lemnoase intense. Pentru Sauvage, François Demachy a cerut o esenta de Bergamota de o calitate aparte. O Bergamota exclusiva, pe care a modelat-o impreuna cu producatorii locali pentru a obtine o semnatura personalizata pentru Casa Dior. Imbibata de soarele Calabriei, este mai fructata si dezvolta fatete unice, cu accente de piper si de coaja de citrice. *La utilizarea unui flacon de 100 ml de Sauvage Eau de Toilette + o rezervă de 300 ml de Sauvage, față de utilizarea a 4 flacoane de 100 ml de Sauvage Eau de Toilette.**La Dior.

Descopera gama diversa de parfumuri originale din oferta Oyko, inclusiv arome cu parfumuri pentru barbati sau apa de parfum de la branduri internationale. Un parfum pentru bărbați este un cadou potrivit și cu siguranță vei găsi în magazinul nostru o gama varianta de parfumuri de brand pentru bărbați, cunoscute și apreciate în toată lumea.

Alege Dior Sauvage Eau de Toilette 300ml refill produs original. Cumpara la pretul de 1089 RON! Recomandarea Oyko din gama Apa de Parfum Barbati. Garantie Livrare 5-7 zile.

Specificatii:

Produse similare

loading