Dior rouge dior forever rouge 760

Cod Produs: 3348901588409

Caracteristici:

Rouge Dior Forever Liquid este primul ruj Dior lichid ultra-pigmentat, rezistent la transfer, cu culori vibrante, ultra-mate, care rezistă la contact.

Cu o culoare izbitoare, rujul lichid nu se va așeza în liniile buzelor, nu se va estompa, nu se va clinti, nici măcar pe țesături și măști.

Rouge Dior Forever Liquid impinge limitele uzurii indelungate cu o formula ultrafina.

Fără efect de machiaj intens pentru tot confortul unei senzații de buze goale, culoarea acestui ruj rezistent la transfer acoperă buzele cu o peliculă aparent imperceptibilă și cu o intensitate a culorii fără precedent*.

Rujul mat Rouge Dior Forever Liquid asigură o acoperire optimă timp de 12 ore** fără a compromite confortul, indiferent de stresul vieții de zi cu zi.

Descopera gama diversa de produse cosmetice makeup din oferta Oyko, de la branduri internationale, inclusiv rujuri de buze.

Cum să alegi rujul potrivit?

Pentru a face o alegere bună, trebuie să va decideți cu privire la tipul de ruj, culoarea, textura și finisajul, precum și să acordați atenție brandului și categoriei de preț dorite.

Un ruj bun poate îndeplini o serie de alte funcții, daca are o compoziție atent aleasă. De exemplu, poate funcționa că un balsam hidratant, saturând intens pielea cu umiditate, cea care dă viață, prevenind uscarea și deshidratarea. Sau că agent de protecție care va protejează împotriva influențelor externe ale vremii, inclusiv a razelor solare. Adesea rujul are și proprietăți hrănitoare, regeneratoare, antioxidante, ceea ce îl face un aliat de încredere pentru îngrijirea pielii.

Alege Dior rouge dior forever rouge 760 produs original. Cumpara la pretul de 207 RON! Recomandarea Oyko din gama Rujuri. Garantie Livrare 3-4 zile.

Specificatii:

Produse similare

loading