Dior Capture Totale Serum Foundation 15n 30ml

Cod Produs: 3348901549097

Caracteristici:

Dior Capture Totale Serum Foundation 15n 30ml

Noul* Capture Totale Super Potent Serum Foundation este inspirat de știința celulelor mamă și de expertiza Dior pentru a corecta cele 4 dimensiuni ale pielii pentru un ten tineresc: fermitate, riduri, pete întunecate și strălucire.

Textura moale și luminoasă a acestui fond de ten serum face instantaneu pielea netedă, strălucitoare și suplă.

Fondul de ten rămâne pe loc toată ziua, oferind confort și hidratare pentru un efect de repetare de lungă durată. Îmbogățit cu longoza, o floare excepțională din grădinile Dior, cunoscută pentru proprietățile sale revitalizante, Fondul de ten Super Potent Serum îmbunătățește vizibil fermitatea feței și aspectul ridurilor.

În cel mai bun caz, fața este complet strălucitoare și pare cu 3 ani mai tânără.** * La Dior.

** Test instrumental pe 32 de femei după 4 săptămâni. Efect de machiaj. Cu pigmenții sai concentrați de îngrijire a pielii și corectori, acest fond de ten serum luminos și moale, îmbrățișează perfect conturul feței, netezește pielea și luminează tenul.

SFATURI DE APLICARE

Aplicați fondul de ten serum după rutina de îngrijire a pielii Capture Totale. Agitati sticla inainte de folosire.

Aplicați o cantitate mică de fond de ten pe frunte, obraji, nas și bărbie. Neteziți spre exteriorul feței și până la gât pentru un finisaj impecabil, fără linii de demarcație. 

Indiferent dacă preferați formule pudră, compacte sau lichide, fondurile de ten sunt concepute pentru a fi aplicate cu vârful degetelor sau cu o pensulă de machiaj, într-o etapă esențială a rutinei de înfrumusețare care lasă pielea impecabilă și catifelata. Fondul de ten hidratează, uniformizează nuanța pielii și oferă machiajului o fixare perfectă de lungă durată. Tot ce ai nevoie pentru un ten neted, uniform, strălucitor si radiant sunt fondurile de ten de la Oyko.ro.

Alege Dior Capture Totale Serum Foundation 15n 30ml produs original. Cumpara la pretul de 429 RON! Recomandarea Oyko din gama Fond de Ten. Garantie Livrare 3-4 zile.

Specificatii:

Produse similare

loading