Dior J'adore Infinissime 150ml

Cod Produs: 3348901569859

Caracteristici:

În apa de parfum infinisime J'adore, florile lui J'adore sunt eliberate şi se desfăşoară pentru a forma acest parfum senzual, puternic şi învăluitor.

Centifolia Rose, Jasmine Sambac și Ylang-Ylang sunt sculptate de accentele lemnoase ale unui lemn de santal cremos și agitate de Tuberoza luminoasă din Pays de Grasse din proprietăți în parteneriate exclusive cu Casa Dior.

Notele de vârf de bergamotă și portocală cu sânge suculentă împrospătează senzualitatea buchetului cu accentele lor incisive.

NOTE DE TRANDAFIRI DE CENTIFOLIA, IASMINĂ SAMBAC, YLANG-YLANG ȘI GRASSE TUBEROZĂ Exuberant și carnal, notele de Centifolia Rose se amestecă cu notele de Jasmine Sambac fațetate cu portocală, însoțite de o notă netedă și luminoasă de Ylang-Ylang. Acordul Grasse Tuberose, simbolul suprem al feminității, modifică dramatic compoziția cu plenitudinea sa unică și puterea de rezistență intrigantă.

O notă cremoasă și lăptoasă de lemn de santal învăluie buchetul cu o fațetă lemnoasă. Intens și prețios, acest lemn unic face un dans nou, misterios cu nota intrigantă de tuberoză.

Descopera gama diversa de parfumuri originale din oferta Oyko, inclusiv arome cu parfumuri dama sau apa de parfum de la branduri internationale.

Descopera gama diversa de parfumuri originale din oferta Oyko, inclusiv arome cu parfumuri dama sau apa de parfum de la branduri internationale.

Găsirea noului parfum favorit sau persistent nu a fost niciodată mai ușoară cu gama noastră diversă de parfumuri pentru femei. Știm că este dificil să restrângem opțiunile cu atât de multe variante irezistibile disponibile. Dar, din fericire, la Oyko Shop, avem tot ce ai nevoie într-un singur loc.

Alege Dior J'adore Infinissime 150ml produs original. Cumpara la pretul de 967 RON! Recomandarea Oyko din gama Apa de Parfum Dama. Garantie Livrare 5-7 zile.

Specificatii:

Produse similare

loading