Dior Rouge Dior Satin refill 277

Cod Produs: 3348901531245

Caracteristici:

Dior Rouge Dior Satin refill

Rezerva de balsam de buze colorat Rouge Dior este alcatuita in proportie de 95%* din ingrediente de origine naturala.

Balsamul contribuie la infrumusetarea buzelor, oferind in acelasi timp hidratare timp de 24 de ore**.

Utilizati balsamul de buze colorat Rouge Dior singur sau ca baza de machiaj, sub rujul Rouge Dior.

Un balsam de buze calmant, cu ingrediente florale de ingrijire, pentru 24 de ore* de hidratare.

Hranite si netezite, buzele isi redescopera frumusetea naturala. Zi de zi, sunt protejate de factorii externi de stres care pot duce la uscare. Formula balsamului de buze colorat Rouge Dior este compusa in proportie de 95%** din ingrediente de origine naturala. *Test instrumental, 10 persoane. **Cantitate calculata pe baza normelor ISO 16128-1 si ISO 16128-2.

Descopera gama diversa de produse cosmetice makeup din oferta Oyko, de la branduri internationale, inclusiv rujuri de buze.

Cum să alegi rujul potrivit?

Pentru a face o alegere bună, trebuie să va decideți cu privire la tipul de ruj, culoarea, textura și finisajul, precum și să acordați atenție brandului și categoriei de preț dorite.

Un ruj bun poate îndeplini o serie de alte funcții, daca are o compoziție atent aleasă. De exemplu, poate funcționa că un balsam hidratant, saturând intens pielea cu umiditate, cea care dă viață, prevenind uscarea și deshidratarea. Sau că agent de protecție care va protejează împotriva influențelor externe ale vremii, inclusiv a razelor solare. Adesea rujul are și proprietăți hrănitoare, regeneratoare, antioxidante, ceea ce îl face un aliat de încredere pentru îngrijirea pielii.

Alege Ruj Dior Rouge Dior Satin refill 277 produs original. Cumpara la pretul de 226 RON! Recomandarea Oyko.ro din gama Ruj. Garantie Livrare 5-6 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Produse similare

loading

Categorii similare