Givenchy Ange Ou Demon Apa de Parfum 30ml

Cod Produs: 3274872396203

Caracteristici:

Parfumul Givenchy Ange Ou Demon a fost lansat în 2006, fiind creația a doi parfumieri cunoscuti – Jean Pierre Bethouart și Olivier Cresp.

Un parfum fermecator, aproape magic creat pentru pentru femeia sigură pe sine.

Se deschide cu arome de mandarine, nuantate de șofranul aromatic și de cimbrul ierbos.

Inima, te invaluie in arome fine ce dezvăluie cele mai pure esențe de crini, de orhidee senzuale și de ylang-ylang.

Vanilia dulce, în combinație cu boabele de tonka, mușchiul de stejar și lemnul de palisandru brazilian, încheie acest provocator periplu olfactiv.

Givenchy parfum dama original. Alege arome diverse pe Oyko. Vezi ofertele speciale de prețuri la parfumuri pentru femei. Cumpara Givenchy Apa de Parfum Dama. Garantie Livrare OYKO

Descopera gama diversa de parfumuri originale din oferta Oyko, inclusiv arome cu parfumuri dama sau apa de parfum de la branduri internationale.

Descopera gama diversa de parfumuri originale din oferta Oyko, inclusiv arome cu parfumuri dama sau apa de parfum de la branduri internationale.

Găsirea noului parfum favorit sau persistent nu a fost niciodată mai ușoară cu gama noastră diversă de parfumuri pentru femei. Știm că este dificil să restrângem opțiunile cu atât de multe variante irezistibile disponibile. Dar, din fericire, la Oyko Shop, avem tot ce ai nevoie într-un singur loc.

Alege Givenchy Ange Ou Demon Apa de Parfum 30ml produs original. Cumpara la pretul de 317 RON! Recomandarea Oyko din gama Apa de Parfum Dama. Garantie Livrare 5-7 zile.

Specificatii:

Produse similare

loading