Parfumuri Barbati Hugo Boss

Parfumuri barbati Hugo Boss. Oferta parfum de firma Hugo Boss pentru bărbați la cele mai bune prețuri. Alegeți după numele parfumului, cum ar fi Hugo Boss Eau de Parfum. Parfumuri originale.

Descoperă Eleganța cu Parfumurile pentru Bărbați Hugo Boss de pe OYKO.ro

Explorează colecția de parfumuri pentru bărbați disponibile pe OYKO.ro și descoperă aromele distinctive care definesc rafinamentul și masculinitatea modernă. Fiecare flacon este o expresie a calității incontestabile și a designului sofisticat asociat brandului Hugo Boss.

Hugo Boss Bottled

- Un Icon al Eleganței Masculine: Note de Vârf: Mere proaspete și bergamotă, oferind o deschidere proaspătă și revigorantă. Note de Inimă: Geranium și cuișoare, aducând o notă florală și condimentată. Note de Bază: Lemn de cedru și vanilie, oferind o adâncime lemnoasă și caldă.

Hugo Boss The Scent

- Seducție și Refined Elegance: Note de Vârf: Ghimbir și bergamotă, aducând o notă proaspătă și piperată. Note de Inimă: Lavandă și Maninka, oferind o aromă senzuală și atrăgătoare. Note de Bază: Lemn de cacao și note ambrée, conferind o persistență rafinată.

Hugo Boss Infinite

- Arome Proaspete și Energetice: Note de Vârf: Mere verzi și bergamotă, aducând o prospetime revitalizantă. Note de Inimă: Lavandă și rozmarin, oferind o notă aromatică și echilibrată. Note de Bază: Lemn de cedru și patchouli, conferind profunzime și caracter.

Hugo Boss Just Different

- Pentru Spiritul Nonconformist: Note de Vârf: Menta și ghimbir, aducând o prospetime energizantă. Note de Inimă: Fresie și cashmeran, oferind o notă florală și lemnos-picantă. Note de Bază: Lemn de cedru și labdanum, conferind o notă caldă și masculină.

Hugo Boss Dark Blue

- Pentru Aventură și Mister: Note de Vârf: Portocală amară și lămâie, oferind o deschidere vibrantă. Note de Inimă: Ghimbir și salvie, aducând o notă condimentată și energizantă. Note de Bază: Lemn de cedru și vanilie, conferind profunzime și caracter.

Produse Autentice de pe OYKO.ro:

Prin intermediul OYKO.ro, poți achiziționa cu încredere parfumuri Hugo Boss originale, garantându-ți calitatea și autenticitatea fiecărui produs.

Descoperă și îmbrățișează eleganța modernă și aromele distinctive cu parfum pentru bărbați Hugo Boss disponibile pe OYKO.ro. Fiecare flacon reprezintă o invitație la o călătorie olfactivă de neuitat.