Amouage parfumuri pentru barbati

Descopera gama diversa de parfumuri Amouage pentru barbati. Cumpara parfum de firma de pe Oyko. Arome diverse din gama de produse originale barbatesti Amouage.

5 produse

Descopera gama diversa de parfumuri Amouage pentru barbati. Cumpara parfum de firma de pe Oyko. Arome diverse din gama de produse originale barbatesti Amouage.

Amouage este o casă de parfumuri de lux cu sediul în Oman, cunoscută pentru parfumurile sale opulente și artistice care celebrează bogata moștenire culturală a Orientului Mijlociu.

Brandul a fost fondat în 1983 sub patronajul Alteței Sale Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaidi, membru al familiei regale din Oman. Parfumurile Amouage sunt realizate folosind cele mai bune ingrediente, iar parfumurile mărcii sunt foarte apreciate pentru complexitatea și caracterul lor unic.

Caracteristicile cheie ale parfumurilor Amouage 

Influențe orientale

Amouage se inspiră din parfumurile opulente și exotice ale Orientului Mijlociu, reflectând istoria lungă a regiunii de parfumerie și lux. Multe dintre parfumurile lor prezintă note orientale precum tămâie, lemn de agar (oud), condimente și esențe florale.

Compoziții bogate și complexe

Parfumurile Amouage sunt renumite pentru compozițiile lor bogate și complexe. Ei folosesc adesea o gamă largă de ingrediente de înaltă calitate pentru a crea arome cu mai multe fațete și de lungă durată.

Parfumurile mărcii sunt prezentate în sticle cu design complex, care reflectă esența luxului. Capacele sticlelor sunt împodobite cu un pumnal tradițional Khanjar din Omani, simbolizând moștenirea mărcii.

Atractie unisex

În timp ce unele parfumuri Amouage sunt comercializate ca fiind specific masculin sau feminin, multe dintre aromele lor au un atractiv unisex, estompând granițele tradiționale de gen.

Exclusivitate de marca

Amouage este considerată o casă de parfumuri de nișă, iar parfumurile sale sunt adesea asociate cu exclusivitatea și rafinamentul. Sunt favorizate de pasionații de parfumuri și de cei care caută mirosuri unice și luxoase.

Colaborări cu parfumieri

Amouage a colaborat cu parfumieri renumiți, inclusiv Guy Robert, Pierre Negrin și Christopher Chong, pentru a crea parfumurile sale excepționale.

Expresia culturii: parfumurile Amouage sunt adesea văzute ca expresii ale culturii, tradiției și artei. Ele evocă un sentiment de lux și atemporalitate în timp ce aduc un omagiu moștenirii omaneze a mărcii.

Parfumurile Amouage au câștigat un public dedicat printre cunoscătorii de parfumuri care le apreciază arta, complexitatea și modul în care surprind esența Orientului Mijlociu. Angajamentul brandului de a crea arome unice și evocatoare și-a consolidat poziția ca una dintre cele mai prestigioase case de parfumuri din lume.