Givenchy Rujuri

Alege Givenchy Ruj ❤️ Cel Mai Bun Preț în Fiecare Zi pe Oyko.ro ❤️ Vezi mărcile preferate pentru ruj mat sau lucios ❤️ Comandă Givenchy rujul tău perfect.

2 produse

Alege Givenchy Ruj. Cel Mai Bun Preț în Fiecare Zi pe Oyko.ro. Vezi mărcile preferate pentru ruj mat sau lucios. Comandă Givenchy rujul tău perfect.

Ruj Givenchy - nuanțe de lux pe buze

Casual șic și lux - toate acestea se aplică lucrurilor pe care le creează brandul francez Givenchy. Cosmeticele sale decorative întruchipează modernitatea și eleganța de neegalat ale casei de modă, în timp ce rujurile sale sunt produse de cult în cutii elegante. De exemplu, cel mai bine vândut Le Rouge Deep Velvet oferă un finisaj mat luxos într-o nuanță bogată, la modă. Acest ruj roșu este finalul perfect pentru aspectul tău.

Nu mai puțin popular este hidratantul Le Rouge Luminous Matte Hydrating, prezentat într-un număr mare de nuanțe - de la nud bej rece până la coral strălucitor. Pentru iubitorii de strălucire pe buze, rujul Givenchy Le Rouge Night Noir este creat într-o cutie neagră strălucitoare. Producătorul are, de asemenea, o gama largă de produse pentru buze lichide și mate, care vă permit să experimentați stiluri de machiaj și să creați look-uri la modă.

Site-ul oficial al mărcii este www.givenchybeauty.com