Produse Baie si Duș pentru Femei

Produse femei pentru baie⭐ Cele mai bune prețuri la gama pentru duș✔️ Descoperă ofertele speciale Oyko. Garanție originalitate 100%. Reduceri. Livrare rapidă✅.

36 produse

Produse femei pentru baie. Cele mai bune prețuri la gama pentru duș. Descoperă ofertele speciale Oyko. Garanție originalitate 100%. Reduceri. Livrare rapidă

Produsele pentru baie ar putea face dintr-un duș rapid și răcoritor un adevatat răsfăț. Așadar, de ce să nu vă transformați baia într-un mic salon SPA și să vă cufundați în lumea aromelor și a senzațiilor plăcute?

Pentru a face acest lucru, trebuie doar să aveți produsele speciale pentru baie.

Gelul de duș este un produs de igienă preferat atât de femei cât și de barbati datorită efectului spumant rapid dar și aromei și mirosului plăcut pe care îl conferă pielii după dus.

Formând o spumă ușoară, mătăsoasă, aceste geluri curăță delicat pielea, o îngrijesc și creează o senzație de confort în timpul dușului.

Fie că sunt geluri de dus care hidratează și revigorează pielea sau sunt geluri de dus cu efect reconfortant, acestea au devenit produsele cosmetice nelipsite dintr-o baie.

Iată care sunt cele mai utilizate produse pentru baie și care sunt beneficiile lor

Sarea de baie - sarea de mare, care are proprietăți curative excelente, datorită conținutului ridicat de iod și diverse oligoelemente, este unul dintre produsele de baie preferate.

În mod ideal, purificat, cel mai adesea, este suplimentat cu extracte din diferite plante care sporesc și extind efectul său de vindecare.

Spuma de baie - de obicei include extracte de plante și uleiuri aromatice.

În funcție de ce extracte și uleiuri sunt incluse în compoziția spumei, baia poate avea un efect diferit - revigorează sau relaxează.

Dar, în orice caz, spuma de baie vă va oferi nu doar o plăcere ci și o stare de dispoziție grozavă.

Uleiurile aromatice sunt uleiuri pure sau compoziții din mai multe uleiuri care sunt adăugate în apă, câteva picături pentru o aromaterapie reconfortantă la sfârșitul unei zile încărcate.

Scruburile de corp vă permit să curățați pielea de celulele moarte, fac pielea netedă și mătăsoasă lăsându-i un aspect sănătos.

Atunci când particulele de exfoliere acționează asupra pielii, circulația sângelui în capilare se îmbunătățește, țesuturile vii au acces la oxigen, procesul de îndepărtare a toxinelor este accelerat, iar produsele cosmetice pentru îngrijirea pielii pătrund mai repede și mai ușor în straturile mai profunde ale pielii.

Dupa o baie reconfortanta folositi creme si uleiuri hidratante pentru corp.

OYKO- partenerul tau de incredere in mentinerea frumusetii!