Seruri Îngrijire Față și Ten pentru Femei

Gama diversa de produse din categoria ser pentru față hidratant pentru femei. Seruri hidratante pentru îngrijirea tenului pe Oyko. Descopera cele mai bune prețuri la gama ser cu acid-hialuronic pentru față✔️antirid, acnee.

83 produse

Alege ser pentru față hidratant de femei. Seruri hidratante pentru îngrijirea tenului pe Oyko. Cele mai bune prețuri la gama hialuronic pentru față✔️antirid, acnee.

Din varietatea de produse cosmetice oferite femeilor, se deosebesc serurile pentru ten, concepute pentru diferite vârste și care rezolvă diverse probleme ale pielii. Serul pentru ten este un produs cosmetic concentrat cu ingrediente foarte active care pot pătrunde rapid în cele mai profunde straturi ale pielii.

Spre deosebire de creme , care au zeci de ingrediente în compoziția lor, serurile conțin mai puține componente, dar sunt mult mai active din punct de vedere biologic.

Spre deosebire de alte produse cosmetice, serurile pentru față nu sunt selectate după tipul de piele, ci după vârstă sau problema de rezolvat.

Pentru vârsta matură se folosesc seruri antirid, la vârste mai tinere pot fi foarte utile seruri care hidratează pielea, înlătura rugozitatea și iritațiile, și îmbunătățesc aspectul tenului.

În același timp, atunci când alegeți un ser, trebuie să acordați atenție sezonului - în sezonul rece este mai bine să optați pentru seruri pe bază de ulei, în sezonul cald este mai bine să folosiți produse cosmetice mai ușoare, pe bază de apă.

Serurile nu se folosesc în mod constant, ci în cure de 10 până la 30 de zile, care pot fi repetate după 3-6 luni.

Pentru aplicarea serului sunt suficiente 1-2 picături care se distribuie pe față sau se aplică pe zonele cu probleme.

Serurile pentru ten de pe Oyko au fost selectate pentru tine de la branduri de top din industria de beauty.