Givenchy gentleman prive Apa de Parfum 60ml

Cod Produs: 3274872439061

Caracteristici:

O combinatie perfecta intre carisma si o masculinitate subtila. Un echilibru sublim intre putere si sensibilitate. O semnatura olfactiva unica dedicata unui gentleman modern.
Un parfum ce se focuseaza pe un ingredient exceptional: un whisky creat in Scoția ce se transforma in absolut pentru a deveni parte din această compoziție.
Un parfum floral lemnos ambrat, Gentleman Givenchy Reserve Privee este compus din ingrediente de inalta calitate.
Note de varf : semintele de coriandru si bergamota creeaza un acord proaspat, aromatic.
Note de mijloc: irisul cu accente lemnoase, pudrate se imbina cu acordul dulce al benzoinei Siam si al castanei pentru a sublinia fatetele ambrate ale absolutului de whisky.
Note de baza: esentele de cedru, vetiver si patchouli se imbina si sunt completate printr-o nota balsamica.

Alege Parfumul Givenchy gentleman prive Apa de Parfum 60ml produs original. Cumpara la pretul de 527 RON! Recomandarea Oyko.ro din gama Parfum Barbati. Garantie Livrare 5-6 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Descopera gama diversa de parfumuri originale din oferta Oyko, inclusiv arome cu parfumuri pentru barbati sau apa de parfum de la branduri internationale. Un parfum pentru bărbați este un cadou potrivit și cu siguranță vei găsi în magazinul nostru o gama varianta de parfumuri de brand pentru bărbați, cunoscute și apreciate în toată lumea.

Produse similare

loading