Shiseido vital perfection express eye mask x12

Cod Produs: 0729238163805

Caracteristici:

Această nouă mască pentru ochi revitalizează rapid zona ochilor.

Redescoperiți-vă și refaceți pielea din jurul ochilor cu ReNeura Technology++™ pentru efecte rapide de sfidare a îmbătrânirii și retinol (vitamina A).
Foaia, modelată exclusiv pentru zona mai largă a ochilor, se adaptează zonelor utilizate cel mai activ în expresiile faciale, unde tind să apară ridurile.
Masca cu beneficii multiple îmbunătățește vizibil aspectul mat, cearcănele și ridurile în zona mai largă a ochilor. Pielea devine mai strălucitoare, mai strânsă și mai fină.

Eficacitate dovedita:
Piele mai fermă* și mai radiantă** într-o singură aplicare
*Test clinic pe 31 de voluntari.
**Test de consum pe 104 voluntari.
Reduce vizibil semnele de „oboseală legată de vârstă” în 1 săptămână*
*Test de consum pe 104 femei.

Când sunt utilizați împreună cu Crema pentru ochi înălțătoare și fermă, acești doi experți în ochi oferă o acțiune mai puternică de sfidare a oboselii legate de vârstă*, oferind un aspect mai vibrant în doar 4 săptămâni.**
*Riduri, cearcăne și pungi de sub ochi.
*Test de consum pe 103 femei, bazat pe Crema de ochi aplicată de două ori pe zi pe ambele contururi de ochi și Mască de ochi aplicată de 3 ori pe săptămână pe un singur contur de ochi.

Alege Shiseido vital perfection express eye mask x12 produs original. Cumpara la pretul de 627 RON! Recomandarea Oyko din gama Hidratare. Livrare 7-8 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Hidratează-ți zilnic tenul cu creme hidratante, seruri pentru ten, creme de zi și creme de noapte pentru un ten radiant și bucură-te de produsele de îngrijire a tenului și produsele de makeup din magazinul Oyko. În funcție de tipul tău de ten vei găsi în magazinul OYKO crema potrivită pentru hidratarea tenului de la cele mai apreciate branduri din industria cosmetică.

Produse similare

loading