Tom Ford noir extreme Apa de Parfum 50ml

Cod Produs: 0888066035361

Caracteristici:

Stil impecabil și asigurare asertivă.

Inspirat de dualitatea misterioasă dintre eleganță și senzualitate, Tom Ford Extreme exprimă un stil impecabil și o încredere de neclintit. Tom Ford prezintă versiunea sa a unui parfum lemnos clasic pentru bărbați, amestecând ingrediente fascinante precum smochinele și mirodeniile puternice, cu esențe bogate, lemnoase, care au fost renumite printre artizanii parfumieri de secole.

Un parfum care reinventează genul pădurii într-o versiune puternică și complexă datorită notelor sale de piele, șofran și coriandru.

Alege Parfumul Tom Ford noir extreme Apa de Parfum 50ml produs original. Cumpara la pretul de 1011 RON! Recomandarea Oyko.ro din gama Parfum Barbati. Garantie Livrare 5-6 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Descopera gama diversa de parfumuri originale din oferta Oyko, inclusiv arome cu parfumuri pentru barbati sau apa de parfum de la branduri internationale. Un parfum pentru bărbați este un cadou potrivit și cu siguranță vei găsi în magazinul nostru o gama varianta de parfumuri de brand pentru bărbați, cunoscute și apreciate în toată lumea.

Produse similare

loading