Tom Ford costa azzurra Apa de Parfum 100ml

Cod Produs: 0888066136785

Caracteristici:

Costa Azzurra Parfum oferă o suflare de prospețime prin lămâia italiană strălucitoare. Arbustul mediteranean este pus în valoare de lemn de stejar și chiparos. Cistus absolut și o armonie de chihlimbar strălucesc, captând spiritul luxului privat și necondiționat.
Note olfactive: Lămâie, Ulei de Chiparos, Lemn de Stejar, Acord de Drifwood, Absolut de Cistus, Chihlimbar sărat

Familia olfactiva: Aromatic
Concentrație: Parfum / Extract
Gen: Unisex

Descopera gama diversa de parfumuri originale din oferta Oyko, inclusiv arome cu parfumuri dama sau apa de parfum de la branduri internationale.

Găsirea noului parfum favorit sau persistent nu a fost niciodată mai ușoară cu gama noastră diversă de parfumuri pentru femei. Știm că este dificil să restrângem opțiunile cu atât de multe variante irezistibile disponibile. Dar, din fericire, la Oyko Shop, avem tot ce ai nevoie într-un singur loc.

Alege parfumul Tom Ford costa azzurra Apa de Parfum 100ml produs original. Cumpara la pretul de 1534 RON! Recomandarea Oyko.ro din gama parfumuri pentru femei. Garantie Livrare 5-7 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Cumpără parfum unisex alegând în funcție de concentrația sa. Parfumul este cea mai intensă și persistentă varianta de parfumerie, potrivită pentru seară sau ocazii speciale. Poti alege din categoria parfumuri barbati aroma potrivita sau daca iti doresti o aroma feminina alege din categoria parfumuri dama.

Mai multe informatii

Produse similare

loading