Piaubert iniscience tonique perl 200ml

Cod Produs: 3355998040499

Caracteristici:

Jeanne Piaubert Méthode Iniscience Hydro-Regulating Tonic ajută la reglarea hidratării naturale a pielii, îndepărtând în același timp machiajul și oferind luminozitate. Această loțiune tonificatoare ajută la îndepărtarea oricăror urme de machiaj și impurități, lăsând pielea cu o incredibilă senzație de curățenie și prospețime și pe deplin pregătită pentru absorbția corectă a tratamentelor cosmetice ulterioare. Ne confruntăm cu un aport optim de hidratare, oxigenare și luminozitate, care într-un singur gest va favoriza o piele mai sănătoasă și mai frumoasă.
Mod de utilizare: Se aplica dimineata si seara pe fata curata si uscata cu ajutorul unui tampon de bumbac. Apoi continuați cu tratamentul obișnuit. .

Alege Piaubert iniscience tonique perl 200ml produs original. Cumpara la pretul de 141 RON! Recomandarea Oyko din gama Hidratare. Livrare 7-8 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Hidratează-ți zilnic tenul cu creme hidratante, seruri pentru ten, creme de zi și creme de noapte pentru un ten radiant și bucură-te de produsele de îngrijire a tenului și produsele de makeup din magazinul Oyko. În funcție de tipul tău de ten vei găsi în magazinul OYKO crema potrivită pentru hidratarea tenului de la cele mai apreciate branduri din industria cosmetică.

Produse similare

loading