Sisley lotion tonique aux fleurs 250ml

Cod Produs: 3473311032003

Caracteristici:

Loțiunea de tonifiere florală este folosită pentru a îndepărta urmele de machiaj și pentru a curăța pielea. Formulată cu hidrolați de trandafir, floarea de colț și hamamelis, cunoscuți pentru proprietățile lor calmante și catifelante, această loțiune este potrivită pentru pielea uscată și sensibilă. Tonifică, calmează și pregătește pielea pentru regimul zilnic de îngrijire a pielii.
Folosită zilnic, această loțiune tonifică epiderma, împrospătând și calmând instantaneu pielea, pregătindu-l să primească beneficiile produselor tale de îngrijire a pielii în timp ce îți iluminează tenul.

Alege Sisley lotion tonique aux fleurs 250ml produs original. Cumpara la pretul de 484 RON! Recomandarea Oyko din gama Curatare. Livrare 7-8 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Curățarea tenului este la fel de importantă că hidratarea tenului de aceea rutină zilnică trebuie să înceapă cu folosirea produselor pentru curățarea și demachierea tenului. Folosește lapte demachiant, apă micelara sau loțiune tonică, hidratează-l cu crema de zi sau ser hidratant pentru a-l pregăti de machiaj cu produsele de makeup din magazinul OYKO.

Produse similare

loading