Sisley rubber cream tube 40ml

Cod Produs: 3473311235008

Caracteristici:

O crema exfolianta pentru toate tipurile de piele pentru a indeparta cu blandete celulele moarte si impuritatile pielii.

Beneficii: stralucire, exfoliere, textura este rafinata

Crema Gentle Facial Buffing absoarbe sebumul și impuritățile în timp ce ridică și îndepărtează celulele moarte ale pielii cu microparticule delicate și exfoliante. Cu un extract de mușețel german, cunoscut pentru proprietățile sale calmante și calmante, această cremă exfoliază epiderma pentru a spori receptivitatea pielii la produsele de îngrijire a pielii. Pielea este lustruită și catifelată, ideală pentru pregătirea pielii pentru o mască sau autobronzant.
Tenul este luminos, iar textura pielii este lustruită și este mai receptivă la produsele de îngrijire a pielii

Cum să aplici?
Aplicați crema delicată pentru lustruire pe față și pe gât (evitând conturul ochilor) o dată sau de două ori pe săptămână. Aplicați un strat subțire pe pielea curată și uscată. Lăsați să se usuce timp de 1 până la 2 minute, apoi masați ușor pielea până când toate particulele delicate de exfoliere au dispărut. Apoi, clătiți bine cu apă și aplicați o loțiune adecvată tipului dvs. de piele. Potrivită pentru toate tipurile de piele. Poate fi folosit de 2 sau 3 ori pe săptămână pentru tenul gras.

Alege Sisley rubber cream tube 40ml produs original. Cumpara la pretul de 357 RON! Recomandarea Oyko din gama Tratament pentru Ten. Livrare 7-8 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Produse similare

loading