Sisley supreme baume 50ml

Cod Produs: 3473311540607

Caracteristici:

Supreme Baume este îngrijirea de noapte anti-îmbătrânire de lux pentru pielea lipsită de bunăstare. Pielea uscată până la foarte uscată sau pielea deteriorată de influențele mediului are nevoie de îngrijire anti-îmbătrânire cu ingrediente active eficiente pentru a-și recăpăta starea de bine, catifelarea și suplețea.

Inima acestei formule este fito-complexul patentat* LC12 (Concentrat de longevitate 12 h) de la SISLEY: acesta contracarează efectele vizibile ale îmbătrânirii naturale a pielii - o combinație extrem de eficientă de 4 ingrediente active din plante îmbunătățește calitatea vieții celulelor și ajută la menținerea intactă a procesului de reînnoire.

Supremÿa Baume conține un complex intens hrănitor care regenerează și restructurează (ulei de alune, unt de kokum, ulei de macadamia). Formula bogată permite un aport profund de lipide și ajută la întărirea barierei de protecție a pielii.
Noapte de noapte, pielea se poate regenera, restructura si pregati pentru ziua urmatoare.
Non comedogen.
*în curs de brevetare
Pielea este instantaneu hrănită, hidratată și confortabilă. Este din nou căptușită, mai fermă, mai strânsă și vizibil netezită. În două luni, Supremÿa Baume ajută la repararea pielii deteriorate din trecut. Efectul său de întinerire „profund” este vizibil în exterior. Pielea pare mai ferma, mai fina si mai radianta la trezire. Ridurile și liniile fine sunt vizibil reduse. Pielea este regenerată, restructurată și pregătită pentru ziua următoare. Noapte de noapte, Supremÿa Baume optimizează viitorul pielii. Semnele vizibile ale procesului de îmbătrânire sunt suprimate, pielea îmbătrânește mai tinere.

Alege Sisley supreme baume 50ml produs original. Cumpara la pretul de 3300 RON! Recomandarea Oyko din gama Tratament pentru Ten. Livrare 7-8 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Produse similare

loading