Sisley concentrated stains 7ml

Cod Produs: 3473311592200

Caracteristici:

SISLEY CONCENTRE CORRECTOR TACHES

Sisley Taches Correcteur este un tratament intensiv anti-pete care acționează local, luminând eficient pielea deteriorată, indiferent de tonul și vârsta acesteia. Acest tratament avansat ajută la reducerea dimensiunii și intensității tuturor tipurilor de semne, fie că sunt cauzate de soare, de vârstă sau de imperfecțiuni. Formula sa are o concentrație mare de ingrediente active care acționează asupra pielii la 3 niveluri:
· Un complex clarificator.
· Un complex exfoliant.
· Un complex calmant.
Combinația magistrală a acestor complexe garantează atenuarea petelor, prevenirea apariției lor viitoare și evită sensibilizarea pielii înainte de tratament. În doar 4 săptămâni vom putea aprecia modul în care pielea capătă o uniformitate totală datorită acțiunii intense de iluminare, iar în plus, tenul va apărea mai rezistent la agresiunile externe la care este supus în fiecare zi și care poate fi cauza acestor pete nedorite.
Ingrediente și principii active:
•Complex exclusiv de iluminare patentat de Sisley pentru o acțiune de iluminare dovedită asupra petelor pielii.
• Extract de floare de smochin și acid salicilic recunoscut pentru proprietățile lor ușoare de exfoliere.
• Alfabisabolol de origine naturala si Acid salicilic, cu proprietati calmante, pentru o actiune asupra petelor legate de imperfectiunile pielii.
Tip de piele: Pentru toate tipurile de piele.
Mod de utilizare: Include un aplicator exclusiv care favorizeaza patrunderea produsului in piele si accelereaza eficacitatea acestuia. Aplicați local pe petele de pe față, gât, decolteu și mâini, întotdeauna pe pielea curată. Apăsați baza care se află sub bila rulantului pentru a elibera produsul. Masați cu ajutorul aplicatorului roll-on. Se poate aplica dimineata si seara.
Vă recomandăm utilizarea împreună cu o cremă de protecție solară.

Alege Sisley concentrated stains 7ml produs original. Cumpara la pretul de 515 RON! Recomandarea Oyko din gama Tratament pentru Ten. Livrare 7-8 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Produse similare

loading