Sisley sisleya lotion essentielle 150ml

Cod Produs: 3473311506009

Caracteristici:

Sisleÿa Lotion de Soin Essentielle este primul pas în ritualul zilnic de îngrijire anti-îmbătrânire.
Extractul de marshmallow, padina pavonica, phytosqualane si ginkgo biloba ofera pielii hidratare, ingrijeste-o si o pregatesc ideal pentru ingrijirea ulterioara. Această loțiune conține ingrediente active binecunoscute (extract de salcie albă, extract de caliciu de lanternă chinezească, padina pavonica, ginkgo biloba) care asigură o piele strălucitoare și tânără. Ea este primul pas de îngrijire anti-îmbătrânire din ritualul zilnic de îngrijire. Pielea este imediat hidratată și radiantă și perfect pregătită pentru următoarele produse de îngrijire.
În doar 4 săptămâni, semnele îmbătrânirii pielii se estompează, iar pielea arată proaspăt tineresc. Non comedogen.
Pielea apare imediat mai vitală, tenul este mai proaspăt și trăsăturile feței sunt netezite. Captusita si hidratata permanent, isi recapata stralucirea si poate beneficia cat mai mult de ingrijirea zilnica. După 4 săptămâni, pielea este mai fermă și arată restructurată - efectul de întinerire este vizibil.

Ingrediente și ingrediente active
Extract de marshmallow: hidratează și oferă molecule care au capacitatea de a reține apa

Extract de Padina Pavonica: reface rezervele de umiditate ale dermului si favorizeaza sinteza glicozaminoglicanilor (GAG)
Phytosqualane: hidratează și îmbogățește pielea cu lipide care sunt structural similare cu lipidele proprii ale pielii
Extract de ginkgo biloba: fermează pielea și are efect antioxidant
Extract din caliciul florii de lanternă: este un ingredient activ extrem de eficient împotriva radicalilor liberi și ajută la protejarea pielii
Extract de salcie alba: protejeaza fibrele dermei si are efect antioxidant impotriva colagenazei si elastazei.

Alege Sisley sisleya lotion essentielle 150ml produs original. Cumpara la pretul de 776 RON! Recomandarea Oyko din gama Tratament pentru Ten. Livrare 7-8 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Produse similare

loading