Hugo Boss

Hugo boss femme by boss Apa de Parfum 75ml

Cod Produs: 0737052041353

Caracteristici:

Hugo Boss Femme by Boss Apa de Parfum 75 ml este o esență feminină și sofisticată, reprezentând eleganța și feminitatea modernă. Această creație parfumată emană note delicate și senzuale, subliniind rafinamentul și subtilitatea stilului feminin.

Descopera gama diversa de parfumuri originale din oferta Oyko, inclusiv arome cu parfumuri dama sau apa de parfum de la branduri internationale.

Găsirea noului parfum favorit sau persistent nu a fost niciodată mai ușoară cu gama noastră diversă de parfumuri pentru femei. Știm că este dificil să restrângem opțiunile cu atât de multe variante irezistibile disponibile. Dar, din fericire, la Oyko Shop, avem tot ce ai nevoie într-un singur loc.

Alege parfumul Hugo boss femme by boss Apa de Parfum 75ml produs original. Cumpara la pretul de 350 RON! Recomandarea Oyko.ro din gama parfumuri pentru femei. Garantie Livrare 5-7 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Produse similare

loading

Caracteristici Hugo Boss Femme Apa de Parfum 75 ml

Note Florale și Fructate: Deschiderea parfumului încântă simțurile cu note proaspete de tangerină, lămâie și căpșuni, aducând o dulceață fructată și revigorantă.

Inimă Florală și Orientală: În inima parfumului, se conturează acorduri florale de iasomie, liliac și floare de cimbru, îmbinate cu nuanțe orientale de măr și pere, oferind o complexitate senzuală.

Baza Lemnoasă și Mosc: Baza parfumului îmbină notele lemnoase de cedru și lemn de santal cu accente calde de vanilie și mosc, conferind esenței o persistență subtilă.

Flacon Elegant și Modern: Ambalat într-un flacon elegant și modern, cu linii simple și sofisticate, Hugo Boss Femme reflectă estetica contemporană, completând cu grație prezența sa rafinată.

Potrivit pentru Zilele de Zi și Seri Speciale: Versatilitatea sa îl face potrivit pentru utilizare zilnică sau pentru evenimente speciale, adăugând un strop de eleganță în orice moment.

Rezistență și Subtilitate: Cu o concentrație echilibrată de uleiuri parfumate, acest parfum oferă o rezistență moderată, lăsând o urmă subtilă de prospețime și feminitate.

Hugo Boss Femme Apa de Parfum 75 ml este o alegere perfectă pentru femeile care doresc să sublinieze rafinamentul și feminitatea lor într-un mod subtil și elegant.

Fiecare strop aduce o notă de dulceață și senzualitate, transformând fiecare moment într-o experiență parfumată deosebită.