Sisley soin velours safran 50ml

Cod Produs: 3473311269003

Caracteristici:

Crema Sisley Soin Velours Aux Fleurs De Safran este un produs de lux care îngrijește și hidratează intensiv tenul, oferindu-i o textură catifelată și un aspect luminos și sănătos. 
Această cremă conține extracte de flori de şofran, o plantă rară şi preţioasă, recunoscută pentru proprietăţile sale de hidratare și îmbunătățire a elasticității pielii. 
De asemenea, formula sa conține și ingrediente active valoroase care hrănesc și regenerează pielea, precum și vitamina E, cu puternice proprietăți antioxidante. 
Sisley Soin Velours Aux Fleurs De Safran se absoarbe rapid în piele, oferind o senzație de confort și hidratare imediată. 
Crema nu lasă o peliculă grasă sau lipicioasă și este potrivită pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru tenul sensibil.
Folosind această cremă în mod regulat, vei observa o îmbunătățire vizibilă a aspectului pielii, care va deveni mai fermă, mai hidratată și mai luminată. În plus, aroma subtilă de flori de şofran va oferi o experiență olfactivă plăcută și relaxantă. 
Această cremă va oferi pielii tale toate beneficiile hidratării intense, hrănirii și protecției împotriva îmbătrânirii premature.

Mod de utilizare
Aplicați produsul pe tenul curat și uscat prin mișcări ușoare de masaj.

Alege Sisley soin velours safran 50ml produs original. Cumpara la pretul de 982 RON! Recomandarea Oyko din gama Tratament pentru Ten. Livrare 7-8 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Produse similare

loading