Sisley supreme lotion 140ml

Cod Produs: 3473311540706

Caracteristici:

În timpul zilei, pielea își folosește toată energia pentru a lupta și a se proteja împotriva agenților externi care provoacă stres. Este în timpul nopții, când pielea este lipsită de stres și sunt activate procesele naturale de reparare a pielii. De aceea noaptea este momentul perfect pentru regenerarea pielii pentru a combate eficient semnele vizibile ale imbatranirii. Cunoașterea acestei cronobiologii cutanate este originea cunoștințelor experte a colecției Supremÿa.

Sisley Supremya Anti-Age Lotion este preludiul ritualului Supremÿa At Night pentru a pregati in mod ideal pielea la suprafata si a imbunatati receptivitatea acesteia la produsele de ingrijire regenerante ulterioare. Un pas esențial și extrem de senzorial pentru a trezi puterea nopții, cu trei acțiuni:
Hidratează intens
O combinație de ingrediente cheie de hidratare pregătește în mod ideal pielea pentru ritualul de îngrijire a pielii pentru a promova absorbția. Pielea este intens hidratata, mai supla, moale si matasoasa.
Stimulează și tonifică
Supremya Anti-Age Lotiunea îmbunătățește receptivitatea pielii la tratamentele ulterioare și sporește beneficiile îngrijirii pielii Supremÿa. Pielea este revitalizată și tonifiată.
Activați mecanismele de noapte
Infuzează pielea cu principalele ingrediente anti-îmbătrânire pentru a activa mecanismele nocturne și astfel inițiază puterea de regenerare a ritualului Supremÿa de Noche. Fața este vizibil împrospătată și odihnită, pielea pare regenerată.
Inovatoare si ultra-senzoriala, textura sa creeaza o senzatie de prospetime si se transforma intr-un voal confortabil si invaluitor, ideal pentru aplicarea produsului cu un masaj usor.
Negrasă, mătăsoasă și netedă, Supremya Anti-Aging Lotiunea lasă un finisaj catifelat de neobservat pe suprafața pielii. Notele florale subtile caracteristice Supremÿa sunt Trandafirul de Damasc, Magnolia și Geranium care oferă o inimă olfactivă pentru un moment de bunăstare absolută.

Alege Sisley supreme lotion 140ml produs original. Cumpara la pretul de 1154 RON! Recomandarea Oyko din gama Tratament pentru Ten. Livrare 7-8 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Produse similare

loading