Dior Poison Apa de Toaleta 30ml

Cod Produs: 3348900011595

Caracteristici:

Un adevarat mit al casei Dior, Poison este un parfum cu adevarat seducator, misterios si elegant, un parfum revolutionar ce a devenit o legenta chiar din momentul in care a fost lansat in 1985.

O alchimie fara rival este regasita in acest parfum ce este profund enigmatic, imbatandu-ti simturile pentru totdeauna.

Creat de Edouard Flechier, Dior Poison reprezinta arma suprema de seductie si a castigat premiul FiFi in 1987.

Compozitia sa Oriental Florala se deschide cu senzuale note de prume si fructe de padure, combinate cu anason, coriandru si lemn de trandafir.

Notele de mijloc: un adevarat labirint floral de iasomie, floare de portocal African, tuberoza si garoafe, se combina cu note dulci de miere, scortisoara si incendioase note de tamaie formand o inima senzuala si seducatoare.

La baza parfumului sunt note lemnoase ce se combina cu note orientale, pretioase, formand o esenta persistenta: mosc, ambra, heliotrope, lemn de santal, cedru si vetiver.

Descopera gama diversa de parfumuri originale din oferta Oyko, inclusiv arome cu parfumuri dama sau apa de parfum de la branduri internationale.

Descopera gama diversa de parfumuri originale din oferta Oyko, inclusiv arome cu parfumuri dama sau apa de parfum de la branduri internationale.

Găsirea noului parfum favorit sau persistent nu a fost niciodată mai ușoară cu gama noastră diversă de parfumuri pentru femei. Știm că este dificil să restrângem opțiunile cu atât de multe variante irezistibile disponibile. Dar, din fericire, la Oyko Shop, avem tot ce ai nevoie într-un singur loc.

Alege Dior Poison Apa de Toaleta 30ml produs original. Cumpara la pretul de 288 RON! Recomandarea Oyko din gama Apa de Parfum Dama. Garantie Livrare 5-7 zile.

Specificatii:

Produse similare

loading