Dior Capture Youth Peeling Cream 50ml

Cod Produs: 3348901429306

Caracteristici:

Dior Capture Youth Crema Peeling Cu Efect Antioxidant

Crema anti-imbatranire, antioxidanta, cu efect new-skin*, infuzata cu iris antioxidant si cu vitamina B3 revitalizanta maximizeaza puterea antioxidanta a pielii*, ajutand-o sa-si pastreze si sa-si consolideze potentialul de tinerete si eliminand in acelasi timp imperfectiunile de suprafata. *

Test in vitro pe ingrediente. Infuzata cu o tehnologie care favorizeaza reinnoirea celulara blanda*, noua crema-gel proaspata permite difuzarea progresiva* a ingredientelor active de origine naturala, pentru imbunatatirea texturii pielii si un efect de new-skin care respecta toate tipurile de piele.

Impreuna cu vitamina B3 revitalizanta, ofera o exfoliere blanda a pielii.

Iris Florentina completeaza actiunea anti-oxidanta* in profunzime, stimuland glioxalaza. * Test in vitro pe ingrediente.

Imediat, tenul pare limpezit, netezit, reenergizat. Zi de zi, tenul pare metamorfozat, devine mai luminos si uniform, pielea fiind tratata cu blandete.

Semnele varstei sunt vizibil incetinite. O textura de crema-gel care se absoarbe imediat in piele.

REZULTATE Pielea pare mai luminoasa, mai fina, omogenizata cu blandete.

Inca din prima saptamana de utilizare, pielea pare mai rezistenta in fata agresiunilor. Isi pastreaza aspectul tanar si radiaza de frumusete mai mult timp.

Efectele imediate ale cremei Capture Youth new-skin effect*:

- Pielea este hidratata: 93%

- Pielea este protejata: 91%

- Pielea este mai neteda: 72%

- Pielea este tonificata: 83%

Dupa o saptamana**:

- Calitatea pielii este imbunatatita: 86%

- Pielea este mai luminoasa: 88% 

Cum se utilizeaza?

O procedura pentru tinerete personalizata, 3 utilizari:

1. Prin suprapunere (layering): se aplica serumurile alese zilnic, inainte de crema Capture Youth.

2. Mix % Match*: 2-3 picaturi adaugate direct pe o spatula** de crema Capture Youth, pentru o aplicare mai rapida.

3. Ca tratament intensiv: se utilizeaza ca tratament intensiv timp de o luna, cand pielea este foarte stresata. *Amestec. ** 0,6 g de crema Capture Youth in palma.

Bură-te de efectele unei creme antirid folosind în rutină ta zilnică de îngrijire cremele de față din magazinul OYKO și completează cu serurile faciale care tratează ridurile, petele pigmentare ce hidratează în același timp. Folosită zilnic, crema antirid reduce ridurile existente și împreună cu tratamentele faciale pe care le vei găși în catalogul nostru vei preveni apariția altor riduri.

Alege Dior Capture Youth Peeling Cream 50ml produs original. Cumpara la pretul de 610 RON! Recomandarea Oyko din gama Tratament pentru Ten. Livrare 7-8 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Produse similare

loading