Dior Prestige Micro-Huile de Rose 30ml

Cod Produs: 3348901523035

Caracteristici:

Dior Prestige La Micro-Huile De Rose Ser de reparare a pielii

Primul ser reparator care concentrează puterea dublă a Rose de Granville de la tulpină la floare pentru a repara pielea de două ori mai repede și a întineri vizibil.

Create după 20 de ani de cercetare, cele 10.000 micro-perle bogate în micronutrienți revitalizanți de trandafiri sunt acum completate de puterea de regenerare a sevei de trandafir, care este de 4 ori mai puternică decât acidul retinoic pentru revitalizarea pielii.

Formula de ultimă generație, 92% de origine naturală a serului avansat La Micro-Huile de Rose este de două ori mai concentrată, combinând bogăția hrănitoare a unui ulei cu penetrarea profundă a unui ser.

De la prima aplicare a serului, pielea pare plina. Cu utilizarea regulată, transformarea pielii poate fi văzută, atinsă și simțită.

Ca și cum ar fi alimentată din interior, pielea pare mai densă și mai fermă, iar ridurile par reduse vizibil. Ca si cum ar fi ridicat, conturul fetei par imbunatatit.

Pielea arată mai tânără pentru 100% dintre femei. Dezvăluie-ți frumusețea extraordinară cu Dior Prestige.  La Dior.

CUM SE FOLOSESTE ?

1. Distribuiți două până la trei pompe în palmă. Apoi, cu ajutorul degetelor, aplicați serul pe toată fața de la centru spre exterior.

2. Aplicați o presiune ușoară pentru a face serul să pătrundă profund.

3. În cele din urmă, pentru a îmbunătăți contururile, țineți bărbia între degetele arătător și mijlociu și mutați în sus pe linia maxilarului.

Serurile pentru ten reprezintă un tratament foarte concentrat care refac structura pielii și îi redau fermitatea și naturalețea. Completând tratamentul facial cu hidratarea tenului, serurile pentru față au efecte vizibile pe termen lung.

Alege Dior Prestige Micro-Huile de Rose 30ml produs original. Cumpara la pretul de 1186 RON! Recomandarea Oyko din gama Tratament pentru Ten. Garantie Livrare 3-4 zile.

Specificatii:

Produse similare

loading