Dior Capture Total Cell Energy Eye Ser 20

Cod Produs: 3348901538565

Caracteristici:

Zona ochilor reprezinta 80%* din varsta perceputa. Pentru a-i proteja frumusetea, stiinta Dior a efectuat cercetari menite sa-i inteleaga functionarea: un studiu exclusiv, realizat in 4 tari**, a dezvaluit modul in care evolueaza zona din jurul ochilor de-a lungul timpului, in functie de forma sa.

Astfel, cercetarile Dior au identificat cele 9 semne ale imbatranirii*** care au un impact asupra zonei ochilor si le-au combinat intr-un indice unic Dior:Eye Power Index.

Super Potent Eye Serum este primul**** serum global anti-oboseala si anti-imbatranire pentru conturul ochilor care ajuta la redefinirea intregii zone, pana la arcada sprancenei, pentru un contur al ochilor mai neted, mai ferm si mai luminos.

In 4 saptamani, ochii par mai tineri***** cu 4 ani.

3 ingrediente active esentiale si 3 actiuni pentru a corecta cele 9 semne vizibile ale imbatranirii*** intr-un singur masaj.

COMBINATIA DINTRE NATURA SI TEHNOLOGIE Compus din 92%****** ingrediente de origine naturala, Super Potent Eye Serum ofera o actiune tripla:

corectare - cu formula sa bogata in longoza revitalizanta si extract de secara, care are ca efect o piele mai ferma;

masaj - datorita aplicatorului sau brevetat si miscarilor efectuate in timpul aplicarii;

improspatare - datorita efectului racoritor al serumului si al capatului pentru masaj.

Cele 9 semne ale imbatranirii identificate de Dior*** par corectate dupa primul masaj, pentru un contur al ochilor vizibil redefinit.

Serurile pentru ten reprezintă un tratament foarte concentrat care refac structura pielii și îi redau fermitatea și naturalețea. Completând tratamentul facial cu hidratarea tenului, serurile pentru față au efecte vizibile pe termen lung.

Alege Dior Capture Total Cell Energy Eye Ser 20 produs original. Cumpara la pretul de 386 RON! Recomandarea Oyko din gama Seruri pentru ten. Garantie Livrare 3-4 zile.

Specificatii:

Produse similare

loading