Parfum Barbati Initio

6 produse

Initio Parfums Prives, cunoscut sub numele de Initio Perfumes, este un brand de parfumuri de lux fondat de Philippe Di Méo și Marc-Antoine Barrois în 2015. Marca este renumită pentru abordarea sa unică și inovatoare a parfumeriei, concentrându-se pe conceptul de „experiențe olfactive” și interacțiunea dintre mirosuri și emoții.

Initio Perfumes se inspiră din diverse concepte științifice și filozofice, explorând relația dintre miros, memorie și comportamentul uman.

Caracteristici cheie ale parfumurilor Initio

Experiențe olfactive

Initio Perfumes își propune să creeze parfumuri care depășesc mirosurile tradiționale, oferind o experiență captivantă care rezonează cu purtătorii la un nivel emoțional mai profund.

Compoziții unice de parfum

parfumurile mărcii prezintă compoziții unice și distinctive, combinând adesea note contrastante pentru a crea arome interesante și memorabile.

Ingrediente de înaltă calitate

Initio Perfumes folosește materii prime de înaltă calitate în creațiile sale de parfum, asigurând o experiență de parfum de lux și de lungă durată.

Parfumierii brandului Initio

Marca colaborează cu parfumieri renumiți, precum Alberto Morillas și Pierre-Constantin Guéros, pentru a crea parfumurile lor excepționale.

Nume inspiraționale: Fiecare parfum de la Initio Perfumes are un nume evocator și semnificativ, reflectând adesea călătoria emoțională pe care parfumul își propune să o ducă pe purtător.

Colecție Diversă

Marca oferă o gamă diversă de parfumuri pentru barbati, care se potrivesc cu diverse preferințe, de la arome bogate și senzuale la cele proaspete și vibrante.

Accent pe silaj și longevitate

Initio Perfumes se concentrează pe crearea de mirosuri cu un sillage excelent (urma de parfum lăsată în urmă) și o longevitate impresionantă, asigurând că parfumul persistă pe tot parcursul zilei.

Initio Perfumes a câștigat un public devotat în rândul pasionaților de parfumuri și al persoanelor care caută experiențe olfactive unice și puternice. Abordarea lor artistică față de parfumerie și angajamentul lor de a crea mirosuri captivante i-au poziționat ca un jucător remarcabil în industria parfumurilor de lux.

Initio Parfums Prives

Marca oferă o colecție diversă de parfumuri, fiecare cu propriul profil olfactiv unic.

Arome Initio barbati

Iată câteva exemple de parfumuri Initio și profilurile lor aromatice respective:

Oud pentru măreție

Un parfum bogat și luxos centrat în jurul oudului, cu note de șofran, bergamotă și elemi. Emite un sentiment de opulență și sofisticare.

Blessed Baraka

Un parfum cald și picant cu note de scorțișoară, tutun și vanilie. Creează o aură confortabilă și primitoare.