Parfumuri Dama

Parfumuri Dama ❤️ Alege diverse arome pe Oyko ❤️ Cele mai bune preturi la parfumuri dama originale. Comanda cadou pentru femei. Cumpara din magazin de brand!

Povestea parfumului pentru femei

De la începutul anilor 20 moda a început să fie combinată cu parfumeria. Această tendință a fost începută de couturierul Paul Poiret, care a creat parfumul Les Parfums de Rosine, dedicat fiicei sale.

În anii 1930, după primul război mondial, a izbucnit un nou conflict. Parfumierii au încercat să contracareze tensiunea din societate și, inspirați de filmele de la Hollywood, au lansat parfumuri pentru femei glamour. De exemplu, Femeia iconică a lui Michel Roche.

După cel de-al Doilea Război Mondial, Christian Dior a introdus brandul Miss Dior, care încă primește recenzii elogioase. Așadar, parfumul haute couture a devenit un accesoriu care distinge fashionistele din mulțime.

Anii 1950 au fost neproductivi pentru industrie. Unele parfumuri au început să fie făcute pe bucată, ceea ce era contrar vechilor tendințe. În anii 60, mișcarea hippie s-a născut la San Francisco. Spiritul de rebeliune era învăluit în paciuli, simbolizând ideile de egalitate, iubire, libertate de prejudecăți.

În anii 70, casele de modă au oferit o alternativă la parfumurile de damă cu acorduri calde picante - au introdus note proaspete în tendințe.

Căderea Zidului Berlinului și alte evenimente din anii 1980 au spilberat ideile consacrate. Produsele au devenit mai senzuale, îmbătătoare cu acorduri orientale, fructate și chihlimbare, iar prețurile au scăzut.

Secolul al XX-lea s-a încheiat cu o întoarcere la parfumuri autentice, proaspete. Doamnele căutau o apă de toaletă liniștitoare - blândă, de mare și vanilie, revenind la liniște și calm. Mai multe informatii

Se spune că un parfum bun îți schimbă starea de spirit, te face fii mai încrezătoare în tine, și transmite despre tine celor din preajma ta un sentiment de rafinament și elegantă.

Îndrăgostește-te de aromele definite ale parfumurilor pentru femei din colecțiile Parfumeriei Oyko și răsfață-te făcându-ți un cadou rafinat.

Ce parfum de damă poti să cumperi pe Oyko ?

Anterior, formulele cu arome puternice trebuiau folosite doar iarna, iar cele ușoare vara.

Acum poți potrivi parfumurile, indiferent de anotimp, cu starea ta de spirit, obiectivele tale, intențiile tale.

Parfumurile unisex sunt deosebit de populare, răcoritoare și inspiratoare.

Mai multe informatii