Despre noi

Oyko este partenerul tău de încredere în menținerea frumuseții și calității vieții.

Menținerea frumuseții, a tinereții și vitalității reprezintă un lucru important în viața fiecăruia dintre noi, iar echipa Oyko este unul dintre brandurile de lux din România care a reunit într-un singur shop cele mai bune produse din industria de beauty și skin-care.

Cu o experiență de peste 4 ani în domeniul întreținerii frumuseții, Oyko se remarcă în România prin diversitatea de produse de beauty și skin-care dar mai ales prin încrederea pe care am primit-o din partea clienților noștri ca dovadă a implicării și dedicării noastre, recenziile primite fiind motivul pentru care avem deja o comunitate de clienți fideli.

Produsele din magazinul online Oyko sunt produse 100% originale de la branduri internaționale de top sau branduri locale, verificate și testate dematologic la nivel European.

Parfumurile de nișă din magazinul Oyko sunt de asemenea 100% originale și sunt produse în Europa, la fel și produsele de beauty și produsele cosmetice de îngrijire .

Puteți alege dintr-o gama foarte variată de peste 15.000 de produse cosmetice de la peste 1.000 de branduri produsele preferate iar noi vom face astfel încât experiența ta de shoping să fie cât mai plăcută.

Dacă acorzi o atenție deosebită îngrijirii tenului, îngrijirii corpului și a părului și ai nevoie de produse de cea mai bună calitate, testate dermatologic și iubite de femei și bărbați din întreagă lume, în magazinul Oyko vei găsi o gama variată de creme de zi pentru față, creme și seruri antirid, seruri hidratante, loțiuni și tratamente corporale anticelulitice și contra vergeturilor, tratamente și produse pentru îngrijirea părului și nu în ultimul rând cele mai apreciate produse de makeup de la branduri consacrate la nivel mondial – fond de ten, pudre, palete de machiaj, rujuri, eyeliner și tot ceea ce ai nevoie pentru a străluci cu un machiaj perfect.

Suntem împreună de peste 4 ani și ne mărim în fiecare an comunitatea de clienți fideli, de aceea am creat pachete de fidelizare a clienților menite să faciliteze oportunitatea de a avea permanent produsele tale preferate, fără a mai pierde timp prin căutările lungi și obositoare în magazinele online sau cele fizice.

Pachetele de fidelizare pe care noi le-am creat au fost gândite astfel încât tu să te poți bucura de livrarea produselor tale preferate în fiecare luna fără a mai duce grija comenzilor, astfel încât să nu-ți lipsească niciodată produsele tale de îngrijire personală preferate.

Creează-ți lista de dorințe preferată pentru o lună și lasă-ne pe noi să ne ocupăm de restul astfel încât tu să ai o experiență plăcută de shoping și să te bucuri de beneficiile pachetului de fidelizare.

Iată care sunt acestea:

Cu siguranță știi ce produse de îngrijire personală foloseșți cu regularitate de aceea este bine să le pregăteșți din timp rezervându-le în magazinul nostru iar noi le vom pregăti pentru tine și le vom expedia la data stabilită de tine în fiecare lună, iar dacă vrei să încerci un produs nou de pe site-ul nostru, nu trebuie decât să ne spui care este produsul pe care vrei să-l încerci iar noi îți vom oferi 10% extradiscount suplimentar din prețul afișat pe site pentru ca tu să ai experiențe cât mai plăcute pe site-ul nostru.

Fii și tu membru al comunității noastre pentru a beneficia de pachetul de fidelizare.

Oyko- Partenerul tău de încredere în menținerea frumuseții !

Pagina actualizata in 2022

3 decembrie 2022

Review-uri: