Distributie Produse Cosmetice

Oyko Romania este distribuitor al celor mai renumite produse cosmetice de beauty fabricate in UE de marci cu renume international.

Departament Distributie

040720665365
WhatsApp

Suntem furnizor si distribuitor autorizat de produse cosmetice de la cele mai renumite branduri din Europa.

Prin colaborarea pe care o avem cu cele mai mari depozite ale producatorilor din Europa punem la dispozitia magazinelor online dar si a celor fizice o gama foarte larga de produse cosmetice si produse de makeup de marca de la branduri renumite cum ar fi Dior, Lancome, Yves Saint Laurent, Guerlain, Bvlgari, Chanel, Dolce&Gabana, Versace, Jean Paul Gaultier si multe alte asemenea branduri de lux dar si produse cosmetice si makeup de masmarket cum ar fi L’Oreal, Maybelline, Bourjois, Miss Sporty, Rimmel.

Avem echipa dedicata fiecarui client in parte pentru a-i pune la dispozitie lista completa cu toate produsele pe care noi le livram in toata tara.

Poti beneficia acum de cea mai variata gama de produse cosmetice si makeup la cele mai bune preturi pentru tine si clientii tai.

Intra in legatura cu noi si un consultant din departamentul de vanzari te va contacta pentru a-ti oferi toate informatiile de care ai nevoie.

Oyko Romania pune la dispozitia clientilor care au magazine online sau magazine fizice produse cosmetice de la branduri internationale, 100% originale produse in UE. Devino colaboratorul nostru si beneficiaza de preturi en-gros si acces la cea mai mare baza de branduri de lux din industria de beauty.

Contacteaza-ne pentru a primi listele de pret.

Ne poti trimite solicitarea ta la adresa [ office.oyko@gmail.com ]

Contact
40720665365
WhatsApp

Lista Branduri

CITESTE TOT