Estee Lauder

Estée Lauder este un celebru brand de produse cosmetice și de îngrijire a pielii cu o istorie bogată și o reputație de încredere în industrie. Iată câteva informații despre acest brand:

Oyko Romania furnizor de produse cosmetice și de îngrijire a pielii de la Estée Lauder. Contactati departamentul de distributie pentru a beneficia de oferta de speciala pentru revanzare.

Istorie: Estée Lauder a fost fondat în 1946 de către Estée Lauder împreună cu soțul ei, Joseph Lauder. Compania a început ca afaceri de familie și a crescut rapid, devenind un nume de referință în industria cosmeticelor. Astăzi, Estée Lauder Companies, Inc. este o corporație gigant în domeniul cosmeticelor, care deține și gestionează o serie de mărci de top în industrie.

Produse Variate: Estée Lauder oferă o gamă largă de produse cosmetice și de îngrijire a pielii. Acestea includ fond de ten, rujuri, parfumuri, creme de îngrijire a pielii, produse anti-îmbătrânire, produse de machiaj și multe altele. Brandul se adresează atât femeilor, cât și bărbaților.

Produse Icônice: Estée Lauder este cunoscut pentru câteva produse icônice, cum ar fi Advanced Night Repair, o seră de înfrumusețare cu un puternic efect de hidratare și anti-îmbătrânire, și Double Wear Stay-in-Place Makeup, un fond de ten cu o acoperire de lungă durată.

Inovație în Îngrijirea Pielii: Compania este renumită pentru cercetarea și dezvoltarea continuă a produselor de îngrijire a pielii. Au fost printre primii care au introdus conceptul de seruri de înfrumusețare și au dezvoltat tehnologii avansate pentru a trata diverse probleme ale pielii.

Angajamentul față de Mediu: Estée Lauder a început să adopte măsuri pentru reducerea impactului asupra mediului, inclusiv angajamentul de a reduce amprenta de carbon și de a utiliza ambalaje sustenabile.

Colaborări de Reputație: Brandul a colaborat cu numeroși designeri de modă renumiți și personalități din industrie pentru a crea colecții speciale de machiaj și parfumuri.

Prezență Globală: Produsele Estée Lauder sunt disponibile în întreaga lume și sunt vândute în magazine de încredere, inclusiv în magazinul Oyko și pe site-ul oficial al marcii.

Estée Lauder este adesea asociat cu luxul, calitatea și inovația în industria cosmeticelor și este un nume de referință pentru multe persoane care caută produse de înaltă calitate pentru îngrijirea pielii și machiaj.

Review-uri: