Acqua di Gio Pour Homme EDT 100 ml

Descoperă rafinamentul și prospețimea subtilă a parfumului Acqua di Gio Pour Homme de la Giorgio Armani. Acest Eau de Toilette de 100 ml reprezintă un veritabil triumf al eleganței și un clasic modern în lumea parfumurilor pentru bărbați.

Acqua di Gio Pour Homme EDT 100ml OYKO.RO Acqua di Gio Pour Homme EDT 100ml OYKO.RO

Note Olfactive Subtile

Note Marine: Inspirat de mări și oceane, Acqua di Gio debutează cu arome proaspete și revigorante de bergamotă, lămâie și neroli, amintind de briza oceanică.

Note Florale: În inima sa, parfumul dezvăluie nuanțe delicate de iasomie, mușețel și trandafir, aducând o notă subtilă de romantism.

Note Lemnoase: Baza parfumului îmbrățișează aromele lemnoase de cedru, lemn de santal și patchouli, conferind profunzime și caracter.

Experiență Olfactivă de Lungă Durată

Formulat pentru a rămâne proaspăt pe piele pe parcursul întregii zile, Acqua di Gio Pour Homme este alegerea perfectă pentru bărbații care caută o persistentă subtilă și rafinată.

Flacon Elegant: Flaconn-ul simplu și elegant reflectă esența designului Giorgio Armani, aducând o notă de lux și sobrietate fiecărei colecții de parfum.

Produs Autentic

Prin intermediul OYKO.ro, experimentează autenticitatea și calitatea incontestabilă a parfumului Acqua di Gio Pour Homme, un pilon în lumea parfumurilor de bărbați.

Alegerea Versatilă

Fiind un parfum clasic și versatil, Acqua di Gio Pour Homme este potrivit pentru orice ocazie, de la zilele relaxate la evenimente formale.

Experimentează rafinamentul discret și notele proaspete ale parfumului Giorgio Armani Acqua di Gio Pour Homme. Acest parfum atemporal îmbină perfect prospețimea marină cu eleganța și masculinitatea, oferind o experiență olfactivă inconfundabilă.

Review-uri: